Audi 0: audi 80 cabrio

Bouwjaar: 1998, Motorcode: 1.8

Hallo ik heb een probleem met de benzine meter en temperatuur meter ook myn toerenteller doet het niet soms werken de eerste twee weleens of tegelyk of om en om enig idee wat het kan zyn,en Jan voor jou het zat niet in de alarm schakelaar na deze zit n.l een relay onder het stuur en deze werkte niet goed meer . B.V.D. buck

buck

Geplaatst door buck (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

jan T (20) PRO, 17 jaar geleden

toch mooi buck dat je toch het relias gevonden hebt ik was denk in de war met een a4.
voor je andere probleem heb ik geen oplossing maar ja dan wordt je ook niet met een kluitje het riet ingestuurt.

groetjes jan.

galby66 (0), 16 jaar geleden

Heb een cabrio met hetzelfde probleem.... Ik heb gehoord dat er in de printplaat van het dashboard (km en toerenteller etc) een baan-breuk zit, zodat soms er verbinding is en dan weer niet... word er ook gek van. Ik rijd al tijden met een oog op de dagteller (al 2 keer zonder benzine gestaan).

Gertjan

P. Kelder (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=galby66]Heb een cabrio met hetzelfde probleem.... Ik heb gehoord dat er in de printplaat van het dashboard (km en toerenteller etc) een baan-breuk zit, zodat soms er verbinding is en dan weer niet... word er ook gek van. Ik rijd al tijden met een oog op de dagteller (al 2 keer zonder benzine gestaan).

Gertjan[/quote]
hoop, twijfel en uitstel zijn de beste manieren om geen verbetering tot stand te brengen............... je zegt ik wordt er gek van, waarom dan niet laten repareren ? veelal zijn dit soort storingen simpel te verhelpen.

Gr. paul,

Santa (0), 16 jaar geleden

Emmen of Ommen...??

't Scheelt maar 1 lettertje.....

galby66 (0), 16 jaar geleden

Emmen, Drenthe

Santa (0), 16 jaar geleden

Snap ik maar Paul zit in Ommen, vandaar..................:)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi 0 of stel zelf een nieuwe vraag.