Audi A4-Avant: Audi A4 Avant 1900 Tdi Stottert Soms

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1900 TDI BRB MOTOR

kan er mij iemand helpen aub ? ik heb al een tijdje een probleem met mijn wagen . als ik aan een rood licht optrek en ik schakel van 1ste naar 2de dan begint mijn wagen soms te stotteren , schokken !!! dit is niet altijd soms heeft hij het weken niet , maar ik vind dit irritant .als ik hem uitlees dan krijg ik geen foutcodes .
de LMM en de krukassensor is al vervangen geweest . sinds de lmm is vervangen trekt de wagen wel beter maar het schokken blijft .
volgens audi zijn er geen software updates nodig enz, het antwoord van de audi dealer was ik zou mij daar geen zorgen over maken , het zal een kleine storing zijn want anders zou het lampje van de motor elektronica beginnen branden . ik zou er zo blijven mee rijden als het niet erger word!! dat krijg je dan als antwoord.

Ik hoop dat mij iemand kan helpen hier .alvast bedankt

JURGENDC21

Geplaatst door JURGENDC21 (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jan5047 (0) PRO, 10 jaar geleden

Dat is tegenwoordig zo als er geen lampje brand of er geen storing in de computer zichtbaar is weten ze het niet meer, en zeggen ze blijf maar rijden, niet dat ik er een oplossing voor weet, persoonlijk vind ik de nieuwere wagens een probleem, je kunt niets meer zonder uitlees apparaat

P. Kelder (0) PRO, 10 jaar geleden

In dit geval is het wel vreemd dat indien zich de storing voordoet het ESP lampje niet brand.
ESP reageert namelijk op een dip in het motortoerental.

Gr. paul

JURGENDC21 (0), 10 jaar geleden

hoi Paul,

nee er brand niets van lampjes op het dasboard !! zou het de n75 kunnen zijn of de nokkenassensor ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.