Audi Coupe 1985: Audi Coupe Quattro BJ.85 start niet

Bouwjaar: 1985

Hallo , mijn 2.2 5cyl (K-Jetronic) start alleen op de brandstof die wordt ingespoten door de koudstart injector , daarna slaat de motor direct weer af .Als je de leidingen van de verstuivers loskoppelt (van de brandstofverdeler) en je trekt de stuwklep omhoog , dan komt wel brandstof uit de verdeler , maar niet echt onder grote druk.

Heeft iemand een idee wat het probleem kan zijn?

Vr.Gr. Robin

robin10132

Geplaatst door robin10132 (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi Coupe? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

Zijn de gaskleppen en het omlopkanaal hierachter waar het stationaire toerental geregeld wordt brandschoon? (hier komt koolaanslag in)
Dit geld ook voor de luchtweger (stuwklep noem je hem zelf)

Verder moet je bij K-jetronic om storing te zoeken eigenlijk eerst de brandstofdrukken meten, dan weet je ook of de drukverhoger (zit ergens aan de zijkant op het blok gemonteerd, 2x benzineslang erheen en een tweepolige elektrische aansluiting) werkt. Het kan ook nog dat de brandstofdrukregelaar in de verdeelspin vast zit. Deze kun je middels een inbusbout die gefixeerd is met een moer losnemen en uit elkaar halen. Hierna moet de brandstofdruk wel opnieuw afgesteld worden!!

Kort om, met jouw verhaal is nog niet concreet vast te stellen wat er aan de hand is, eerst alles schoonmaken, dan meten en dan pas concluderen.

succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi Coupe of stel zelf een nieuwe vraag.