Audi Coupe 1989: Startproblemen

Bouwjaar: 1989

Hallo volgende probleem heb ik. Ik krijg geen puls op de koudestart injector en ook reageerd de moter niet op het afnemen van de stationaire regelaar? hij heeft een Ke Jetronics systeem? heeft deze al een computer? ofzo en waar kan ik deze vinden. Of heeft iemand enig idee waar ik moet zoeken?

alvast bedankt
chris

chris1669

Geplaatst door chris1669 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi Coupe? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Rick9756 (0) PRO, 19 jaar geleden

Regelapparaat voor KE 3 jetronic zit achter het kachelhuis bij dashboardkastje. Regelapparaat voor ontsteking tegen rechter A stijl. Deze gaan zelden kapot. Zonder jettronic regelapparaat loopt de motor ook. Reageert hij niet op lostrekken van de stationair regelaar of de drukregelaar op de spinnenkop kontroleer dan eerst de zekeringen, zit rood kapje overheen.

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

koudestartinjector wordt aangestuurd door een thermo/tijdschakelaar die in de watermond van de cilinderkop zit. Boven de 20 graden watertemperatuur doet hij het zowieso niet, als het kouder is doet hij het maximaal 10 seconden.

succes

chris1669 (0), 19 jaar geleden

Ik ga het vanavond even bekijken. Alvast bedankt. Die zekeringen zitten neem ik aan gewoon in de zekeringbox ?

Nogmaals bedankt

Ik laat nog even weten of het gewerkt heeft.

chris1669 (0), 19 jaar geleden

probleem gevonden was de zekering

nogmaals bedankt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi Coupe of stel zelf een nieuwe vraag.