Audi Coupe: problemen stuurinrichting ?

Bouwjaar: 1989

Hoi, ik heb een audi coupe 2.3E uit '89, ik heb nu bijna een jaar nieuwe velgen onder mijn auto, ze zijn perfect uitgelijnd, maar wat gebeurt er als ik mijn stuur los laat, dan trekt mijn auto naar rechts toe.
Ik heb ook vaak dat als ik langzaam rij en een hele scherpe bocht maak, dus tot het maximum en ik geef dan gas dat ie een aantal keer bonkt totdat ik mijn stuur rechttrek.
Ik heb er naar laten kijken omdat ik dacht dat mijn aandrijfas krom was, die bleek recht te zijn, heeft iemand een idee wat dit kan zijn ?

markdekker

Geplaatst door markdekker (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi Coupe? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hallo, hoe staat het met de draagarm.. rubbers.? deze waren een zwak punt bij deze auto's even controleren.! ( pak een bandenlichter druk die tussen de draagarm en het subframe en kijk of er teveel ruimte op zit ( er zit orgineel heel iets beweging in ) (vrij slap ) maar de stalenbus in het rubber mag niet zijn losgelaten. ( vertrouw je het niet dan vervangen.. de kosten vallen erg mee 15,euro per kant.! en je zou het nog zelf kunnen ook.?

sucses,

paul,

markdekker (0), 19 jaar geleden

Ehm, ik denk niet dat ik dat zelf kan, aangezien ik niet superveel zelf kan vervangen, Kun je me anders mailen ofzo, met desnoods een plaatje waar ik moet kijken, ik ben nu heel erg benieuwd nl.
In ieder geval bedankt voor je antwoord.

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi als het goedgegaan is heb je een mail van me..

markdekker (0), 19 jaar geleden

Nope, ik heb nog steeds geen mail van je gehad !

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

ooh, ik heb hem wel verstuurd naar je.

heb je hem al klaar..?


paul,

markdekker (0), 19 jaar geleden

nee, ik heb nog niets gedaan, dus als je nog een keer die mail zou willen sturen dan graag.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi Coupe of stel zelf een nieuwe vraag.