Audi Coupe 1992: elektrische ramen + schuifdak werken soms niet

Bouwjaar: 1992

We hebben een Audi Coupe waarvan de elektrische ramen en het elektrische schuifdak soms niet van werken. Meestal gebeurd dit na de start. Enkele minuten later begint alles weer te reageren zoals het hoort. Zit er ergens een aparte regel-unit of een spanningsstabilisator??

Geplaatst door

dupl-u-1668-5dd146c19467b+ronnyrjb (0)
badge

al 21 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Ja. Links onder het dashboard op het relaisframe. Het is waarschijnlijk de grootste die er zit, dubbel zo groot als een relais. 90% kans dat dit het probleem is.

Rick9756 0
badge

20 jaar

Dit doosje kun je openmaken, binnenin zit een massabrug. de soldeerkontakten daarvan op de print zijn vermoedelijk "koud" even nasolderen en het scheelt je een nieuw relais

gerrut 0

19 jaar

ik weet niet of je het probleem al verholpen hebt maar als het bovenste niet het problleem verholpen heeft maak dan de stekker eens schoon want deze zijn namelijk van koper en het komt wel eens voor dat de stekkers gewoon smerig zijn maakt ze schoon met electric cleaner en waarschijnlijk is dan het probleem verholpen

succes ermee

kokkeler 0

19 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi Coupe of stel zelf een nieuwe vraag.