Audi Coupe 1989: slechte start bij regen

Bouwjaar: 1989

hallo allemaal, mijn auto start slecht als het regent, maar als hij na 20 seconden eindelijk start is er geen vuiltje meer aan de lucht. hij loopt en rijdt dan perfect. nieuwe kabels,bougies,verdelerkap,luchtfilter...hij is al op de computer aangesloten geweest...en dat gaf ook geen uitkomst.weet iemand misschien waar het aan ligt?

renecoupe

Geplaatst door renecoupe (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi Coupe? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

renecoupe (0), 19 jaar geleden

p.s. het is een 2.3 5 cilinder trouwens

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

Probeer de luchtmassameter van de KE jetronic eens schoon te maken. Moet brandschoon zijn en vrij bewegen, hij wordt toegankelijk bij het uitbouwen van het luchtfilter.

Tevens zou de koudestartinector stuk kunnen zijn. Deze zit in het inlaatspruitstuk, heeft electrische aansluiting middels blauwe stekker (hang me hier niet aan op, kan ook andere kleur zijn) Ding uitbouwen, koelwater onder de 20 graden en een ander laten starten terwijl je de injector in een potje hangt. moet ie max 10 seconden brandstof spuiten dan is ie goed. Anders de aansturing (thermocontact of bedrading) of injector zelf controleren.

succes

Hans4037 (0) PRO, 19 jaar geleden

Kijk eens goed naar de kop van de bobine of daar geen scheurtje in zit.

Hans

renecoupe (0), 19 jaar geleden

dankjewel jongens, ga ik zeker even bekijken. hoop dat het 1 van die dingen is. vriendelijke groeten rene.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi Coupe of stel zelf een nieuwe vraag.