Audi Q7: Audi q7 motor met grote klap zo vast als een huis 170.000

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 3.0 TDI

We reden op de snelweg 140/150 geen storingen. In 1x een grote knal alle lampjes branden en motor uit. De motor zit zo vast als een huis. Heeft iemand ervaring. Of weet iemand hier iets over???

Vanderwal

Geplaatst door Vanderwal (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi Q7? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

DNS Car Solutions (0) PRO, 11 jaar geleden

Er is iets inwendige afgebroken,en dat is vastgeslagen tussen de draaaiende delen in de motor en door de snelheid op het onfortuinlijke moment zit dat nu ergens muurvast tussen...oplossing;motor openen,schade bekijken en dan zien of het te herstellen is of dat je een ruilmotor nodig hebt...

Vanderwal (0), 11 jaar geleden

Goeie morgen dank voor u reactie wat kost een ruil motor ongeveer ?? Ik heb al veel gelezen op internet ik las ook dat het evt de bak in elkaar gelopen kan zijn. Gebeurt zulken dingen vaker bij een Audi q7 3.0tdi met maar. 170. Op de klok ??

DNS Car Solutions (0) PRO, 11 jaar geleden

Erg moeilijk om over kosten te spreken zo vanachter een pc,zonder exact te weten wat er aan de hand is,blokkeerden de wielen bv ook op moment van vastslaan? Is het een automaat,of een handgeschakelde auto?
Je zou de bak los kunnen maken van de motor,start de motor dan wel gewoon,dan is de bak het probleem,maar naar aanleiding van wat je schrijft,verdenk ik de motor.
Als eerste zul je moeten weten wat er exact stuk is voordat je over kosten kunt spreken...

Vanderwal (0), 11 jaar geleden

Goeie dag nogmaals dank voor de reactie.
Nee de wielen Werden niet geblokkeerd.
De motor start niet. Als ik wil starten hoor je alleen een tik.
Het is een automaat.
Groet Marinus

DNS Car Solutions (0) PRO, 11 jaar geleden

Voor het moment van vastslaan,was er een geluid,al is het maar een fractie van een seconde geweest,iets waardoor je vernam dat het niet goed zat?
Als je nu starten wil geeft ie dan nog iets aan,in de vorm van waarschuwingen en/of lampjes die branden?
De klik die je omschrijft is dat een klik van de startmotor en zoja vasn het vastgrijpmoment in de starterkrans maar die niet kan draaien of is het meer een klik in het dashboard?
Ik ben bang dat je toch van alles moetgaan proberen om het een en ander uit te sluiten,en zo het uiteindelijke probleem vast te stellen,dan kun je ook kijken wat de kosten gaan zijn..

kaleido 1 (1630) PRO, 11 jaar geleden

Als je een sleutel op de krukasbout zet , wil de motor dan nog draaien ? zoniet , vrees ik het ergste.

P. Kelder (0) PRO, 11 jaar geleden

[quote=DNS Car Solutions]Ik ben bang dat je toch van alles moetgaan proberen om het een en ander uit te sluiten,en zo het uiteindelijke probleem vast te stellen,dan kun je ook kijken wat de kosten gaan zijn..[/quote]
Dit bovenstaande is simpelweg het geval.
Wat ik wel weet, een ruilmotor is onbetaalbaar maar ik vrees het ergste....

Gr. paul

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi Q7 of stel zelf een nieuwe vraag.