Audi A3: auto gaat alleen nog maar in 3e en 4e versnelling

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

hoi,

nadat 2 maanden geleden de versnellingsbak en koppeling van mijn audi a3 volledig zijn gereviseerd heeft de auto het goed gedaan.
alleen heb ik sinds gisteren het probleem dat de auto alleen nog maar schakeld van de 3e naar de 4e versnelling, ook de achteruit doet het niet.
als je schakelt naar waar normaal de 1e versnelling zou zitten dan merk je bij het optrekken dat hij eigenlijk in de 3 staat. je kunt dan alleen omhoog schakelen naar de 4.
ook voel je dat de pook niet niet vaststaat in de versnelling zeg maar, als je m in de 3 zet dan kun je gewoon met de pook roeren al staat hij in de vrij.

als je m in de achteruit zet (pook naar beneden en naar de R) dan voel je dat hij daar wel "vastklikt" maar bij het optrekken ga je gewoon vooruit (alsof je optrekt in de 3e versnelling)

ik hoop dat ik het een beetje duidelijk heb kunnen uitleggen,heeft iemand een idee wat dit zou kunnen zijn ?

xian1980

Geplaatst door xian1980 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

autobedrijf van breugel (0) PRO, 15 jaar geleden

schakelas losgeschoten of verschoven.
even laten nakijken in garage.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A3 of stel zelf een nieuwe vraag.