Audi A3: auto komt na schakelen niet vooruit

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Hallo beste mensen,

Ik heb een probleem en niemand weet raad. Ok....ik ga dit als leek proberen uit te leggen...

Als ik op wil trekken gaat dat heel moeizaam. Het lijkt alsof het langer duurt voordat de auto benzine krijgt. Ik kom bijna niet vooruit en dan in ene kan ik weer vooruit komen. Dan stottert de auto nog regelmatig en daarna wordt het weer normaal. Totdat ik weer ga schakelen van 2 naar 3. Dan heb ik hetzelfde probleem, maar het gekke is dat dit bij hogere versnellingen dus niet gebeurd.

Ook start de auto moeilijker als normaal. Vaak stotterend waarna hij het in ene doet. Maar ik hoef het niet lang te proberen...

Ik heb hem al een paar keer weggebracht naar een monteur. Die heeft hem na gekeken en uitgelezen. Er was een storing bij de sensor van de uitlaat, maar deze is inmiddels verholpen.

Degen die voor mij aan kan geven wat het probleem is krijgt een hele grote bos bloemen (of een broodje bal).

Groetjes Karin

Karin5

Geplaatst door Karin5 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

johndoornbosch (0) PRO, 15 jaar geleden

je kan proberen om de gasklep te reinigen en in de basisstand te zetten met een testkast vaak zijn de resultaten verbluffend. gr john

Karin5 (0), 15 jaar geleden

De gaskleppen zijn ingeleerd, heeft het dan zin om hem nog in de basisstand te zetten aan een testkast en zo ja om welke reden.

Groetjes Karin

oldford (0) PRO, 15 jaar geleden

Misschien toch maar eens een andere monteur (dealer) proberen?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A3 of stel zelf een nieuwe vraag.