Audi A3: Binnenverlichting

Bouwjaar: 1999

Hallo

Als men de passagiersdeur van deze wagen (Audi A3, bouwjaar 1999) opent, gaat de portier- en binnenverlichting knipperen in plaats van branden en hoort men een relais tikken links onder het stuur. Doet men de bestuurdersdeur open dan gaat de verlichting terug normaal.

Alvast bedankt!
Groetjes
Universeeltje

universeeltje

Geplaatst door universeeltje (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

sjaak10918 (0) PRO, 19 jaar geleden

slechte massa deurcontact passagierskant?

universeeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

Hallo

De massa heb ik al gecontroleerd. Als je daar slechte massa hebt, gaat de aanjager van de verwarming ook niet. Het is precies alsof er een tijdrelais inzit waardoor de verlichting continu aan en uit gaat. Men hoort trouwens iets tikken linksonder het stuur. Heb daar nog niet kunnen naar kijken. De klant heeft zijn wagen terug mee.

Bedankt!
Groetjes
Universeeltje

peter (0) PRO, 19 jaar geleden

hallo ik vind het wel knap dat je massa kunt meten zonder iets los te halen een massa punt controle is vaak niet voldoende meet de volgende keer eens vanaf je relais wat je hoort tikken naar massa kabelbreuk kan ook mogelijk zijn een het klopt dat links naast het stuur bij zekeringkast zitten alle relais (veel geluk )

universeeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

Hallo, ik heb inderdaad niet gemeten, enkel de bekleding losgemaakt aan de passagierszijde en massa losgemaakt, gekuist en aangespannen. De klant had niet veel tijd het was namelijk zaterdagnamiddag en ik had het al eens meegemaakt dat de moer los was gekomen. Daarom heb ik enkel dit gecontroleerd. Ik zal zeker de relais die tikt uitmeten op het einde van de week. Als er iemand denkt iets te weten, alle reacties zijn welkom.
Vele groetjes
Universeeltje

universeeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

Hallo, ik heb verder gezocht en ben tot de ontdekking gekomen dat de fout lag aan het bekend probleem namelijk het elektrisch gedeelte van het deurslot.

Hartelijk bedankt jongens voor de reacties.
Groetjes
Universeeltje

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A3 of stel zelf een nieuwe vraag.