Audi A6: bleutooth carkit origineel Audi A6 2006

Bouwjaar: 2006

Hallo,

Deze klant heeft een A6 met een originele telefoon in de armsteun, maar hij wil graag gebruik maken van zijn eigen telefoon.
Als je de telefoon met de bleutooth laat zoeken naar de audi, dan krijg je de bleutooth verbinding wel in je telefoonscherm maar je kunt er geen verbinding mee maken. Er is dus wel bleutooth maar geen verbinding?!
weet iemand hoe we dit voor elkaar kunnen krijgen, hij vraagt dus ook wel om een pincode maar je krijgt geen verbinding, die pincode kun je in het mmi systeem veranderen maar dat helpt niets.

M.v.g.Pieter

p.k.8330

Geplaatst door p.k.8330 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A6? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

at (10) PRO, 14 jaar geleden

Het komt vaker voor dat het systeem niet werkt met sommige merken, vooral samsung. Het zou zo moeten gaan, je gaat zoeken naar toebehoren op je telefoon en daarna zet je het contact aan van de auto en als ze elkaar vinden dan moet de verbinding er zijn.

erwinvn (0) PRO, 14 jaar geleden

Er zijn inmiddels vele softwareupdates geweest voor het MMI systeem.

Bij de dealer kan je deze laten uitvoeren.

Het is dan goed mogelijk dat de telefoon dan wel goed werkt.

erik2819 (0) PRO, 14 jaar geleden

Deze A6 heeft geen mobiele telefoonvoorbereiding maar een vaste fabriekstelefoon waar je een (dual)simkaart in moet plaatsen!
Hier kun je geen mobiele telefoon aan koppelen.
De originele hoorn werkt wel via bluetooth maar je kunt het systeem ook bedienen zonder deze hoorn.

Gr Erik

at (10) PRO, 14 jaar geleden

Als het systeem via bleutooth werkt dan kan je volgens mij wel een mobiele telefoon erop aan melden, wij hadden een a6 met vaste fabriekstelefoon in de armsteun en die werkte niet met samsung met wel gewoon met nokia.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A6 of stel zelf een nieuwe vraag.