Audi A6 Allroad: Olie lekkage, turbo's repareren

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine

Mijn vader heeft een Audi A6 Allroad Bi turbo in Costa Rica. Hij heeft last van olie lekkage via de uitlaat. Nu hebben ze hem daar verteld dat de Turbo's gerepareerd moeten worden en dat hiervoor de motor eruit gehaald moet worden. Al met al gaat hem dat $6000 dollar kosten.
Nu is er daar in Costa Rica maar 1 Audi garage en hij twijfelt een beetje aan de vakkundigheid en eerlijkheid daar. Hij vraagt zich dus af of het klopt dat wanneer de turbo's gerepareerd moeten worden, dat hiervoor de motor eerst eruit gehaald moet worden. Kan iemand ons vertellen of dit werkelijk klopt? En is er misschien iemand die een indicatie kan geven van wat zo'n reparatie hier zou kosten?

Alvast bedankt!

bibi_555

Geplaatst door bibi_555 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A6? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jan T (20) PRO, 14 jaar geleden

ja dat klopt de motor moet er uit om bij de turbo s tekomen.
het is een hele klus.
laat maar zeggen drie dagen.
motor eruit repareen en motor er in.
dan nog wat er bij komt bij de reperatie.
dus het kost heel wat maar hoeveel weet ik niet ook aan de turbo s hangt een aardig prijskaartje dus het zal zo overziende best kloppen.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A6 of stel zelf een nieuwe vraag.