Audi A6 Avant 2001: brandstofpomp

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: AKN

Goede avond,
Krijg je bij een defekte brandstofpomp altijd een foutkode met VAG-COM? Er is gisteren een A6 bij mij gebracht die volgens een andere garage een defekte brandstofpomp zou hebben. Ik heb de auto uitgelezen maar kreeg geen foutkode. Vervolgens het brandstofsysteem ontlucht en de motor sloeg weer aan. Het enige wat mij opviel is dat alle retourslangentjes behoorlijk hard zijn geworden(ga ik morgen eerst maar eens vervangen),maar het kan toch niet zo zijn dat de brandstofpomp die defekt zou zijn plotseling weer functioneert.

Groeten,

Dick Wijngaard

Dick Wijngaard

Geplaatst door Dick Wijngaard (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A6? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

moderator (0) PRO, 14 jaar geleden

Bij deze auto nog de oplossing gevonden, Dick?

Dick Wijngaard (0) PRO, 14 jaar geleden

Ik heb de brandstofpomp vervangen, en daarna was het probleem over. Op de een of andere manier kwam er lucht in het systeem( vermoed pompas keerring), want na een nachtje laten staan was de auto niet meer aan de gang te krijgen. Klant wilde er eerst even over nadenken, vandaar dat het even geduurt heeft.(dure reparatie) Probleem is dus opgelost.

moderator (0) PRO, 14 jaar geleden

Dank alsnog voor de feedback.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A6 of stel zelf een nieuwe vraag.