Audi A6 Avant 2018: Bonkend geluid

Bouwjaar: 2018, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: CYG, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 140

Sinds kort hebben wij een bonkend geluid aan de voorzijde van de auto. Lijkt op een lager of aandrijfas en is goed te horen bij het loslaten van het gas en onbelast uitrijden van de auto. Geen indicatie op dashboard van de motor ofzo en de auto rijdt verder prima. Toch maken we ons ongerust. De auto heeft nu 63 dkm gelopen en is in onderhoud bij Audi Pon. We zijn nu in Frankrijk vandaar deze vraag. Weet iemand misschien wat het zou kunnen zijn?

RenoSLKA6

Geplaatst door RenoSLKA6 , lid sinds 1 maand geleden

3 Reacties

kaleido 1 PRO, 1 maand geleden

Tja kan van alles zijn , uit veiligheidsoogpunt kun je toch via anwb reisverzekering of audi assistance langs een garage rijden.

RenoSLKA6, 1 maand geleden

Update: het zijn waarschijnlijk de wiellagers. De auto is nu afgehaald door de depannage (we zitten in Frankrijk) en we wachten af wat het is….

    Trouwens ook hier een personeelsprobleem. De Audi dealer had voorlopig geen tijd (!) dus er is gekozen voor een andere garage. Balen. - RenoSLKA6, 1 maand geleden

kaleido 1 PRO, 1 maand geleden

Oké succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A6 Avant of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.