Audi A3: Brandstofmeter

Bouwjaar: 2000

Hallo,

De brandstofmeter is die zo te verstellen door ergens aan te draaien, of moet ik daar het hele dashbord ervoor uit halen?

Wullem

Geplaatst door Wullem (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hallo, vertel eens wat is er mis.....???? dan weten we wat meer..! dan kan ik ook zeggen wat er evt, aan te doen is..?

paul,

Wullem (0), 19 jaar geleden

mijn benzinemetertje staat op het laatste witte streepje en hij geeft een signaal dat ik moet tanken. Het signaal klopt want ik heb laatst al een andere tankvlotter erin gezet. Voordat ze me die andere vlotter erin hebben gezet, toen hebben ze in de garage aan het metertje liggen klooien! Maar nadat de nieuwe vlotter erin gezet was, hebben ze dat niet meer terug gezet! Dus nu wil ik dat ff zelf terug zetten als dat mogelijk is!

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

Gaat volgens mij alleen met de computer.......

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hallo, ik vind dan ook dat de garage....!! dit dan ook maar weer moet herstellen...!!! niet zelf doen vraagt enige kennis..!! loop zelf dat risico maar niet...!! het kan je ook mis gaan..? ( duur klokje hoor ) dus even slim aanpakken. wullem...

paul,

Wullem (0), 19 jaar geleden

Paul,

Het probleem is dat ik iets te ver weg woon van die garage. Ga niet nog eens 200 km rijden om alleen ff dat metertje te laten fiksen. Dan ga ik wel ff langs de dealer. Die kan me vast verder helpen!

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

wullem. het is wel te doen.. maar lukt jou dat.. het kan je ook mis gaan ... ik bedoel het goed en in jou voordeel.. ook die klokken zijn verzegeld..!! ze kunnen wel uitelkaar maar toch.!

paul,

Wullem (0), 19 jaar geleden

daarom ga ik wel ff langs de dealer. Die weten er vast wel iets op!

Hans4045 (0) PRO, 19 jaar geleden

Kunnen ze zo met de computer veranderen,kun je zelf niet

Hans l

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A3 of stel zelf een nieuwe vraag.