Audi A2 2002: Brandstofpomp in tank slaat niet aan (1.4 TDI)

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: AMF, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 55

Mannen, ik heb een probleem!

Wanneer ik contact maak hoor ik de opvoerpomp in de tank niet. Motor loopt wel op motorstarter, maar zodra ik stop met spuiten slaat hij af. Ik ben op zoek gegaan naar de zekering van de opvoerpomp, maar het vakje waar deze zou moeten zitten volgens het schema op de deksel van de zekeringsdoosje is leeg! Dus er zit ook geen zekeringslotje in het vakje. Een kennis geeft aan de deze pomp wellicht computer gestuurd is en vanaf de CPU onder mijn voeten gevoed wordt met wellicht ergens onderbroken door een zekering...? Kan iemand mij voorzien vaan een elektrische schema van de opvoerpomp of heeft iemand dit probleem eerder meegemaakt?

Kortom, graag jullie hulp en advies, waarvoor dank!

Groet, HB

PS: Uitlezen van de CPU levert geen foutcodes.
Nieuwe onderdelen: Accu, startmotor, gloeibougies.

HuurderB

Geplaatst door HuurderB (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A2? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

harry4203 (400) PRO, 1 jaar geleden

Ik denk dat die pomp niet aanslaat omdat dit type er volgens mij geen heeft in de tank.😊

    Check this out > 8Z0 919 183B - HuurderB (0), 1 jaar geleden

harry4203 (400) PRO, 1 jaar geleden

Ik dacht dat die er bij een 1.4 tdi pompverstuiver niet in zat, maar dan heb ik t mis. dan zit er ook een brandstofpomprelais in de zekeringkast waarschijnlijk, deze niet defect dan?
anders even wachten tot er iemand reageerd die deze motoren iets beter kent dan ik.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A2 of stel zelf een nieuwe vraag.