Audi A2 2001: Haperende audi a2

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: AUA, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 55

moterstoringslampje brandt en sinds vandaag ook knipperend. Epc lampje gaat ook steeds aan als auto stotterd. Vandaag flink haperend en inhoudend, bij alleen starten en laten draaien valt hij binnen korte tijd uit. Egr klep is al 2x vervangen, lambdasonde 2 is vervangen. Heeft iemand een idee wat het kan zijn? Of dit ook meegemaakt en een oplossing?

RoseVA

Geplaatst door RoseVA (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A2? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (990) PRO, 2 jaar geleden

Wat is er gedaan aan de cilinder overslag op nr. 2 , dat is in ieder geval een flink aandachtspunt .
Wat komt er terug als je alles wist?

    Hij laat wel foutcodes wissen. Aan cilinder overslag is nog geen oplossing las wel iets over ECU vervangen bij een ander met die foutcode - RoseVA (0), 2 jaar geleden

kaleido 1 (990) PRO, 2 jaar geleden

Bougie injector bobine bedrading al gecontroleerd?

oldford (0) PRO, 2 jaar geleden

Ik zou de bedrading en stekkers gaan controleren.
Een lambdasonde kan natuurlijk altijd wel eens defect raken, maar 2 lambdasondes tegelijkertijd met EN een fout op het signaal EN een fout op de verwarming van de sonde is wat te veel van het goede.
Mogelijk heeft de fout op je map sensor hier ook mee te maken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A2 of stel zelf een nieuwe vraag.