Audi A2 2001: Haperende audi a2

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: AUA, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 55

moterstoringslampje brandt en sinds vandaag ook knipperend. Epc lampje gaat ook steeds aan als auto stotterd. Vandaag flink haperend en inhoudend, bij alleen starten en laten draaien valt hij binnen korte tijd uit. Egr klep is al 2x vervangen, lambdasonde 2 is vervangen. Heeft iemand een idee wat het kan zijn? Of dit ook meegemaakt en een oplossing?

RoseVA

Geplaatst door RoseVA , lid sinds 8 maanden geleden

3 Reacties

kaleido 1 PRO, 8 maanden geleden

Wat is er gedaan aan de cilinder overslag op nr. 2 , dat is in ieder geval een flink aandachtspunt .
Wat komt er terug als je alles wist?

    Hij laat wel foutcodes wissen. Aan cilinder overslag is nog geen oplossing las wel iets over ECU vervangen bij een ander met die foutcode - RoseVA, 8 maanden geleden

kaleido 1 PRO, 8 maanden geleden

Bougie injector bobine bedrading al gecontroleerd?

oldford PRO, 8 maanden geleden

Ik zou de bedrading en stekkers gaan controleren.
Een lambdasonde kan natuurlijk altijd wel eens defect raken, maar 2 lambdasondes tegelijkertijd met EN een fout op het signaal EN een fout op de verwarming van de sonde is wat te veel van het goede.
Mogelijk heeft de fout op je map sensor hier ook mee te maken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A2 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.