Audi A4: centrale deur vergrendeling

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 20V

als de buitentemperatuur hoger is 20 graden of de zon staat op de auto dan werkt de centraledeurvergrendeling niet en de binnen verlichting werkt dan ook niet.
ook als ik heb geredenen en trek de sleutel uit het contactslot en de binnen verlichting niet gaat branden dan weet ik dat de deurvergrendeling ook niet zal doen.

mrb1984

Geplaatst door mrb1984 (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

jan T (20) PRO, 16 jaar geleden

hans kijk je contactslot eens na er zijn er geweest waar deze bleef hangen en zodoende het binnenlicht en centrale portier vergrendeling problemen had.
zo misschien bij jou ook kunnen.
we gaven nog al eens en paar mepjes op het contactslot en als dan weer werkte wist je dat het zeker de oorzaak was.

groetjes jan.

mrb1984 (0) PRO, 16 jaar geleden

Heb ik geprobeerd maar heeft geen resultaat gehad, heb wl ontdekt dat als ik het portier een paar minuten open laat staan dat het binnen verlichting dan wel gaat branden en de deur vergrendeling daarna wel op slot gaat.

Thijs11395 (0) PRO, 16 jaar geleden

Portierslot?

jan T (20) PRO, 16 jaar geleden

Ja Hans Dan Zal Het In Het Portierslot Zitten Dan Zal De Micro Schakelaar Die Daar In Zit Niet Goed Meer Werken En Zal Je Dit Slot Moeten Vervangen.

Groetjes Jan.

mrb1984 (0) PRO, 16 jaar geleden

zit in de pomp van de centraledeurvergrendeling èèn van de relais blijft vermoedelijk hangen als ik hem een tik geef, dan doet de pomp het wel.
weet iemand waar ik zo`n pomp kan uithalen, nummer is 4A0 862 257 A of de 4A0 862 257 H

groetjes Hans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.