Audi 80: Centrale deurvergrendeling

Bouwjaar: 1993

Wat is de correcte manier om de centrale deurvergrendeling van een Audi 80B4 weer terug te activeren (na loskoppeling van accu)?

jroel

Geplaatst door jroel (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi 80? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

hallo jeroen..

indien je de accu-klemmen op de accu doet moet alles gewoon weer werken.. er zijn geen speciale handelingen nodig...

paul,

jroel (0), 18 jaar geleden

Paul

Ik heb de accu klemmen gedemonteerd en vervolgens gemonteerd. Nog steeds geen werking van de centrale deurvergrendeling (c.v.). Daarna heb ik op verschillende manieren geprobeerd de c.v. te activeren (sleutel in contact en met andere sleutel portier sluiten en kofferbak sluiten en nog meer van zulke gekke creaties).
Vervolgens heb ik de kofferbak geopend en met ingedrukte knop terug gesloten en opeens hoorde ik de pomp de andere deuren sluiten. Misschien is mijn 80 een bijzondere uitvoering, maar toch voor alle anderen met een soortgelijk problemen: knop indrukken van de kofferbak en sluiten. (baadt het niet dan schaadt het niet !)

bjorn79 (0), 18 jaar geleden

als je zekering nummer 9 er even uittrekt en daarna weer plaatst doet de deurvergrendeling op alle deuren weer zijn werk.

stijn11183 (0), 18 jaar geleden

is het niet zekering nr 19? of vergis ik mij?

bjorn79 (0), 18 jaar geleden

ik dag 9 maar ik kijk het nog even na

snaponboy (0) PRO, 18 jaar geleden

Ik heb nog nooit de afstandbediening moeten coderen of te activeren naar spanningsval, wat ik al wel meegemaakt heb is dat de kabel naar het kofferdeksel zo half door is en dat deze nogal gekke storingen veroorzaakt!!

Highway (140) PRO, 11 jaar geleden

het was inderdaad de kabel aan de koffer die het probleem veroorzaakte


[b]antwoord door moderator verplaatst stond bij de rapporten [/b]

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi 80 of stel zelf een nieuwe vraag.