Audi 80: zou ik nog kosten doen aan men 80 avant?

Bouwjaar: 2005

Hallo,

Ik heb een audi 80 avant 1.9td(km198.000)met nogal wat werk aan.
de defecten zijn: De kabelboom naar de koffer af, wat carrosserieschade, hij heeft een nieuw likje verf nodig, koppeling is denk ik aan vervanging toe, de auto heeft in lage toerentallen en op hellingen geen kracht, je hoort de turbo niet echt aanslaan, cardans kraken, de boit voelt wat stroef aan, speling op de blokken boven ophanging en de linkervoordeur kan niet van de binnenkant geopent worden. buiten dit alles is het wel nog een leuke wagen. aangezien ik dit alles al eindwerk op men school zou kunnen doen moet ik eigenlijk alleen de onderdelen betalen.
Wat zou dat ongeveer kosten en zou ik het nog aan een oude wagen als deze geven? En heeft er iemand een idee wat het optrekprobleem veroorzaakt?(ik dacht aan de dieselfilter)

stijn11183

Geplaatst door stijn11183 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi 80? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

audia4 (0) PRO, 18 jaar geleden

optrekprobleem: eerst filter vervangen, dan turbodruk checken, verstuivers testen, pomp afstelling en opbrengst controleren.

Kabelboom kofferklep; is bekend probleem wat met de soldeerbout goed te verhelpen is.

Cardans haal je op de sloop.

Deuropener is een kabeltje of stang wat los/stuk is.

Speling op bovenkant ophanging bedoel je de toplagers van de veerpoten? die hebben altijd speling als je de voorwielen van de grond haalt.

stijn11183 (0), 18 jaar geleden

de seletblokken of hoe noem je ze?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi 80 of stel zelf een nieuwe vraag.