Audi A4: centrale vergr. blijft doorgaan

Bouwjaar: 1995

ik heb een audi hier staan waar van de vac. pomp(achter in de kofferbak) van de cpv steeds aan slaat als je de deur op slot doet en dan een tijdje wacht. met open doen dan doet ie het ook steeds.en hij springt ook weer vanzelf op slot.
hij heeft geen vac. lek (ik kan geen vinden)

iemand een idee???????
gipknows

gipknows

Geplaatst door gipknows (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

hansmeys (0), 18 jaar geleden

Beste gipknows,meestal is de centrale vergrendelingspomp aan het overlijden, ik heb hetzelfde euvel gehad met een VW Passat van 95. Ik heb de pomp gedemonteerd, en mee naar de sloop genomen en een andere zelfde pomp gevonden .Geen last meer gehad. HGR

Ruud10657 (0) PRO, 18 jaar geleden

Zeker weten date er niet toch ergens een vac lekje zit? Ook niet bij de brandstofklep afsluiter? Ik heb dit al eens bij een audi 80 en bij een seat cordoba gehad. Afsluiters een voor een afkoppelen en slangetje ff afdichten. In de vergrendelingen zit een teflon balgje die wel eens willen scheuren, dit hoor je bijna niet lekken.
succes, Ruud.

jhl (0) PRO, 18 jaar geleden

meestal kleine lekje bij benzineafsluiter zoals Ruud zegt

gipknows (0) PRO, 18 jaar geleden

ik heb het nog niet opgelost de audi is immiddels trug naar de klant en deklant komt er later nog een keer voor trug. dus kan ik nu niet iets porbeeren. alvast bedankt voor de reacties.

770 (0) PRO, 18 jaar geleden

het regelapparaat van het centrale vergrendeling kapot is!!!!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.