Audi A6 1997: centrale vergrendeling achterklep

Bouwjaar: 1997

het slot in mijn achterklep werkt niet meer op mijn afstandsbediening,heb gekeken of de stelmotor wel spanning krijgt,dat is dus wel het geval.
daarna de stelmotor vervangen maar deze reageert dus niet op de spanning zowel de wit/zwarte draad als de bruin/zwarte draad krijgen spanning bij het bedienen van de schakelaar in de sleutel.
wat zou nu het probleem kunnen zijn????

lgrunewald

Geplaatst door lgrunewald (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A6? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

caddy1492 (0) PRO, 19 jaar geleden

beide draden gaan naar het regelapparaat voor de centrale vergrendeling. meet je dit bij aangesloten stekker, dan moet er haast een onderbreking zijn in de massa kabel. als je een spanningzoeker (gewoon een lekker ouderwetse lamp) over deze twee draden zet dan moet hij echt gaan branden als je de afstandbediening activeert. wel moet je de knop langer dan 2 seconden bedienen anders werkt het niet.

lgrunewald (0), 19 jaar geleden

wanneer het een onderbreking in de massa kabel zou zijn volstaat het dan om de bruin zwarte draad aan massa te leggen,
direkt bij de stekker?
want de kabel boom zit helemaal dicht gepakt in een rubber?
alvast bedankt voor je snelle reactie.

pietersoenens (0), 16 jaar geleden

Het kan ook zijn dat er een stuk plastic van het mechanisme afgebroken is, wij hebben dit meegemaakt en hebben dit d.m.v. een draadje ofzo kunnen verhelpen en het werkt nu weer perfect. Het probleem was dat als we de auto sloten met de centrale vergrendeling alle deuren sloten maar niet de koffer. De koffer kon enkel gesloten worden door de sleutel in het slot te steken.

Hopelijk is je probleem hiermee opgelost.

Mvg,

Pieter

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A6 of stel zelf een nieuwe vraag.