Audi a6: hij start nie meer

Bouwjaar: 1998

Ik was op de autosnelweg aan het rijden tegen 200. En mijn wagen begon toen minder snel te rijden en heb dan de afrit genomen en eens gekeken wat er aan was. Er was dus een ijzeren leiding gebroken van de injecteurs. Deze heb ik dan vervangen maar de wagen wil niet meer starten.Ik heb hem dan aan de pc gehangen en deze kan ook geen foutcode vinden. Hij krijgt diesel en het systeem is ontlucht. ik heb die injecteur dan maar vervangen maar dit helpt ook niet.Om te zien of de dieselpomp nog geeft heb ik de leidingen één voor één een klein beetje los gedraait aan de injecteur en de diesel spoot er uit Zou er dan toch iets met mijn dieselpomp kunne zijn ??? Of gaat dit toch meer electrisch zijn ??

bert1180

Geplaatst door bert1180 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A6? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

ffe checken of er daadwerkelijk diesel door de verstuiver komt (verstuiver dus uit het blok draaien en aansluiten!!) Waarschijnlijk is de diesel die jij gezien hebt afkomstig van de druk van de opvoerpomp en is jouw hogedruk brandstofpomp stuk. Ook is het mogelijk dat de solenoide of aanstuuring uit de computer defect is. Als je pech hebt eindigt dit verhaal in een brandstofpomprevisie (op naar de dieselspecialist van Bosch-service dus)

succes

bert1180 (0) PRO, 19 jaar geleden

heb de auto binnegedaan bij de dieselspecialist. Bedankt voor je reactie Harry

groetjes

BILLIE12 (0), 18 jaar geleden

weet je reeds de oplossing aub?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A6 of stel zelf een nieuwe vraag.