Audi A6 2004: Trillingen in voertuig

Bouwjaar: 2004

Ik heb constant last van trillingen in de auto (Elke snelheid)
je voelt een vibratie door de hele wagen en in je rug voel je het (beide stoelen). Diverse keren zijn banden uitgebalanseerd en na 2xbalanseren zijn er 4 nieuwe banden gemonteerd,maar het probleem is er nog steeds. Waar kan het aan liggen?

Drillmaster

Geplaatst door Drillmaster (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A6? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

petertje8912 (0) PRO, 19 jaar geleden

bij zo'n auto moet de dealer toch echt een oplossing zoeken

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

Onballans in de as naar achteren toe, controleer eens of alle ophangingsrubbers en tussen koppelingen volledig in tact en spelingsvrij zijn. Maar zou er toch het probleem van de dealer van maken, hebt toch op deze vreselijk oude auto nog wel garantie gekregen zeker :-)

succes

lightsomedog (0) PRO, 19 jaar geleden

ik heb een soort gelijk probleem gehad met een klant maar dit was een ouder voertuig maar wel een quattro nadat de achteras rubbers was vervangen door een hydraulische gedempte exemplaren
en andere wielbouten (tweedelig) was het probleem minder maar omdat jouw auto jonger is denk ik dat al van uit de fabriek is opgelost.verder zeggen ze dat als niets uithaald dat er een bepaald type pirelli banden op moeten.
succes max.

jumbo6034 (0), 19 jaar geleden

Weet niet of je hiervoor ook quattro hebt gereden. Een audi 2.5
quattro heeft automatisch ook een sportonderstel. De combinatie sportonderstel/quattro maakt deze auto's zeer stug en is het wegdek goed voelbaar.Een kritische snelheid is vaak 70-80 en
115-125. Heb je al vergeleken met een soortgelijke auto bij de dealer.Laat in ieder geval de afstelling van de cardan-as controleren. Mocht deze niet in lijn staan ,dan krijg je natuurlijk de vreemdste trillingen.

Drillmaster (0), 19 jaar geleden

Heb hier voor Audi TT quatro 225 gehad en dit probleem niet gehad, de 27 gaat de auto naar Pon :) en hopen dat het op gelost kan worden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A6 of stel zelf een nieuwe vraag.