Audi A6 Avant: centrale vergrendling werkt niet naar behoren

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2700

Al gedurende een hele tijd heeft mijn centrale vergrendeling rare kuren. Dikwijls wordt bij openen via afstandsbediening alleen het portier ontgrendeld achter de bestuurder. De rest is van buitenaf niet te openen. Met de sleutel kan ik dan het bestuurdersportier openen. Alhoewel, soms is het bestuurdersportier toch ontgrendeld. Sluiten gaat perfect.Ik vraag mij af waar de fout zit . Iemand een idee?

Lucky luck

Geplaatst door Lucky luck (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A6? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

ricky (0) PRO, 9 jaar geleden

Zou hem eerst even laten uitlezen en kijken of er storingen in staan wat betreft de centrale vergrendeling. Wel apart dat alleen links achter werkt.

Lucky luck (0), 9 jaar geleden

Ik had ook al gedacht aan uitlezen. Ik ben echter niet iemand die frequent in de garage komt. Dus dat kan nog een half jaartje duren. Ik had gehoopt dat iemand kon vertellen dat het aan één of andere module lag.

ricky (0) PRO, 9 jaar geleden

Het kan aan meerdere dingen liggen. Maar mocht er een storing in het geheugen opgeslagen zijn dan heb je gelijk al een zoekrichting, nu blijft het gissen dus het beste is toch eerst even laten uitlezen en hier de foutcode's posten.

Lucky luck (0), 9 jaar geleden

Uitlezen gaat waarschijnlijk toch nog een half jaartje moeten wachten. Ik kan eigenlijk verder, wel iets moeilijker.

Hans4040 (310) PRO, 9 jaar geleden

Waarschijnlijk zit de oorzaak in de bedrading naar de deur...controleer dat eerst maar.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A6 of stel zelf een nieuwe vraag.