Audi A4: comfort computer Audi A4

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

hallo
mijn comfort computer is onderwater gelopen en overleden, 8EO 959 433 J een andere is lastig te vinden,nu is mijn vraag kan er ook een ander type in?een type met een iets ander eind letter dan de J deze kan ik wel vinden.

jantien

Geplaatst door jantien (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

ricky (0) PRO, 9 jaar geleden

In ieder geval bij de dealer kan je jouw nummer laten invoeren in hun systeem en als dit nummer overgaat in een ander onderdeelnummer (door verbeteringen aan dat product oid) dan veranderd meestal het laatste letter in een andere. Bijvoorbeel de J wordt een K, en hij kan ook nog een keer overgaan in bv de L enz enz. Alleen die onderdeelnummers kun je gebruiken, elk ander nummer is van een andere uitvoering dus kan het niet gaan werken. Beste is om al die nummers te noteren en 1 van die nummers kan je gebruiken. Elk ander nummer niet.

P.S. zorg er wel voor dat de waterlekkage wordt verholpen anders mag je naar een tijdje weer een nieuwe kopen!

jantien (0), 9 jaar geleden

ben bij de dealer geweest,en idd er zijn er meer.ik heb dus de 8E0 959 433 J maar dezelfde zijn met de eind letters N , AM , AG , AJ dus ik ga verder zoeken.we komen er wel.

ricky (0) PRO, 9 jaar geleden

Zo op deze manier heb je ook veel meer keuze als je een tweedehandse zoekt of van de sloop haalt maar je moet het even weten. Succes!

jantien (0), 9 jaar geleden

en idd de lekkage,ik dacht dat het was opgelost maar ik moet nog verder zoeken.de paravan is schoon gemaakt en de afvoer is open.

ricky (0) PRO, 9 jaar geleden

De meest bekende plekken zijn idd de water afvoer paravan maar ook langs de pakking van de electronicabox links in paravan of langsrubber van motorkap kabel die ook in de paravan zit of voorraam lekt of lekt door de deur heen naar binnen, daarin een pakking/afdichting lek maar dan zie je vaak een waterspoortje lopen wat vanachter het deurpaneel komt of de airco afvoer lekt naar binnen ipv naar buiten.
Met de waterslang erop en dan kijken waar het naar binnenkomt is de manier om een lekkage op te sporen.

jantien (0), 9 jaar geleden

nog geen lekkage gevonden,al van alles geprobeerd,deur portier nieuw isolatie gemonteerd,vooruit lijkt oke,computer box pakking oke,boutje ruiten wisser motor oke,maar wat kan ik controleren aan de airco afvoer?ik zie alleen de 2 pijpen en daar is niks mis mee.
vandaag een andere comfort module gemonteerd,het meeste werkt weer.alleen de afstand bediening nog niet.maar ik heb hier gelezen om de oude codes te verwijderen heb je 2 sleutels nodig en ik heb maar 1 sleutel.

ricky (0) PRO, 9 jaar geleden

Nee jouw sleutel moet weer opnieuw worden aangemeld aan die comfortmodule dan werkt de afstandsbediening weer. Ook moet comfortmodule weer worden gecodeerd en beide moet met de testkast gebeuren maar daarna zou alles weer moeten werken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.