Audi Cabriolet: Cruise control

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: BDV

Ik heb een vraag over een AUDI Cabrio automaat uit 2004 met motorcode BDV .

Hier zit standaard geen cruise control op. Bij navraag bij de plaatselijke VW/AUDI dealer schijnt dit achteraf ook niet mogelijk te zijn. Is er iemand die hier tegendeel op kan zeggen?

Heb de auto uitgelezen en hij heeft wel een stuurwielelektronica die je mogelijk kan vervangen met ééntje die wel cruise kan activeren. Samen met aanpassing in het motorregelapparaat moet het denk wel mogelijk zijn om cruise in te bouwen. Heb dit wel eens gedaan bij een seat altea, alleen is het systeem iets anders.

Nr. stuurwielelektronica is : 8E0953549N


Alvast bedankt

alexander242

Geplaatst door alexander242 (0) PRO , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi Cabriolet? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

ricky (0) PRO, 15 jaar geleden

Bij Vw/Skoda/Seat werkt het wel op die manier,ga ervan uit dat dat bij Audi ook wel kan,is in princiepe dezelfde techniek.
Heeft wel aparte hendel als het goed is,dus die en stuurwielelectronica vervangen.
Ben niet 100% zeker want ben al een tijdje uit de Audi's,maar je hebt ze ook met Cruise controle dus gaat denk wel werken.

p.k.8330 (0) PRO, 15 jaar geleden

Heb het vaker gemonteerd bij audi a4 2003, als er geen multifunctioneel stuurwiel op zit, dan zul je het stuurwiel regelapparaat moeten vervangen, en een cruise controle handel monteren, daarna bij de dealer activeren en inleren.

erwinvn (0) PRO, 15 jaar geleden

Hallo.
Ik werk bij een audi dealer. Is wel mogelijk. inderdaad waarschijnlijk een ander stuurkolomreg.app. monteren.
En volgens mij moet er, bij de 2,4 3.0 en 3.2, nog een extra draad getrokken worden van stuurkolomreg.app naar motorreg.app.

Seatje (0) PRO, 15 jaar geleden

Cruisecontrole is inderdaad mogelijk, heb er pas ook nog een gemonteerd bij een 2.4
Je krijg een compleet set als je het bestel, andere schakelaar(kleine schakelaar) stuurkolom regelapparaat, extra draad die getroken moet worden uit de centraal elektrische kast(witte stekker en als ik me goed herinner draad plaatsen op positie 8 van deze stekker), en de stuurkap aan de onder zijde moet vv worden.En natuurlijk niet te vergeten, het coderen.

alexander242 (0) PRO, 15 jaar geleden

Thanx voor de reageren mensen!

@ Seatje

Kan jij misschien aan een onderdeelnummer komen voor dat setje? Zoals ik zei weet de plaatselijke dealer hier niets van af. Het is een 2.4, dus ik zal nog een extra draadje moeten trekken.

rumboon (0), 15 jaar geleden

kan iemand mijn vertellen of je cruise control in kan bouwen in een a4 van oct 99

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi Cabriolet of stel zelf een nieuwe vraag.