Audi Cabriolet: Cruise control

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: BDV

Ik heb een vraag over een AUDI Cabrio automaat uit 2004 met motorcode BDV .

Hier zit standaard geen cruise control op. Bij navraag bij de plaatselijke VW/AUDI dealer schijnt dit achteraf ook niet mogelijk te zijn. Is er iemand die hier tegendeel op kan zeggen?

Heb de auto uitgelezen en hij heeft wel een stuurwielelektronica die je mogelijk kan vervangen met ééntje die wel cruise kan activeren. Samen met aanpassing in het motorregelapparaat moet het denk wel mogelijk zijn om cruise in te bouwen. Heb dit wel eens gedaan bij een seat altea, alleen is het systeem iets anders.

Nr. stuurwielelektronica is : 8E0953549N


Alvast bedankt

alexander242

Geplaatst door alexander242 PRO , lid sinds 20 jaar geleden

6 Reacties

ricky PRO, 14 jaar geleden

Bij Vw/Skoda/Seat werkt het wel op die manier,ga ervan uit dat dat bij Audi ook wel kan,is in princiepe dezelfde techniek.
Heeft wel aparte hendel als het goed is,dus die en stuurwielelectronica vervangen.
Ben niet 100% zeker want ben al een tijdje uit de Audi's,maar je hebt ze ook met Cruise controle dus gaat denk wel werken.

p.k.8330 PRO, 14 jaar geleden

Heb het vaker gemonteerd bij audi a4 2003, als er geen multifunctioneel stuurwiel op zit, dan zul je het stuurwiel regelapparaat moeten vervangen, en een cruise controle handel monteren, daarna bij de dealer activeren en inleren.

erwinvn PRO, 14 jaar geleden

Hallo.
Ik werk bij een audi dealer. Is wel mogelijk. inderdaad waarschijnlijk een ander stuurkolomreg.app. monteren.
En volgens mij moet er, bij de 2,4 3.0 en 3.2, nog een extra draad getrokken worden van stuurkolomreg.app naar motorreg.app.

Seatje PRO, 14 jaar geleden

Cruisecontrole is inderdaad mogelijk, heb er pas ook nog een gemonteerd bij een 2.4
Je krijg een compleet set als je het bestel, andere schakelaar(kleine schakelaar) stuurkolom regelapparaat, extra draad die getroken moet worden uit de centraal elektrische kast(witte stekker en als ik me goed herinner draad plaatsen op positie 8 van deze stekker), en de stuurkap aan de onder zijde moet vv worden.En natuurlijk niet te vergeten, het coderen.

alexander242 PRO, 14 jaar geleden

Thanx voor de reageren mensen!

@ Seatje

Kan jij misschien aan een onderdeelnummer komen voor dat setje? Zoals ik zei weet de plaatselijke dealer hier niets van af. Het is een 2.4, dus ik zal nog een extra draadje moeten trekken.

rumboon, 14 jaar geleden

kan iemand mijn vertellen of je cruise control in kan bouwen in een a4 van oct 99

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi MG-F of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.