Audi Cabriolet: deksel om cabriokap in op te ruimen ontgrendeld NIET!

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.8

Hallo,

Het deksel om de cabrio kap in op te bergen wil niet ontgrendelen. Nu heb ik op dit forum gelezen dat dat meestal in het achterklep slot zit.
Kan ik de bedrading ook doorverbinden om er zeker van te zijn dat het aan het slot licht?
Graag hoor ik van jullie,

M.v.g.Pieter de Jager

p.k.8330

Geplaatst door p.k.8330 PRO , lid sinds 17 jaar geleden

5 Reacties

p.k.8330 PRO, 14 jaar geleden

Hallo,

Tussen de bedrijven door nog wat controles uitgevoerd, maar nog niet achter de fout.

De handrem schakelaar werkt. lampje op het dashbord ook, of zitten er 2 schakelaars op? heb de middenconsole verwijderd en zag er maar 1.
Bekleding van het kofferdeksel verwijdert. als ik de stekker van het slot losneem, en leg de aansluitingen een voor een aan massa, dan gaan de deuren op slot en van slot, dus zit er volgens mij geen bruik in de kabel t.p.v. het scharnier? heeft iemand nog een idee.

Als ik de cabriokap ontgrendel gaan de ramen wel naar beneden.

B.v.d.Pieter

Mausx, 14 jaar geleden

laten uitlezen. werkt namelijk op verschillende schakelaars en vergrendelingen. vaak gaat toch het kabeltje langs het scharnier stuk aan de rechterkant. zoniet dan kan het een aardig puzzeltje worden.

p.k.8330 PRO, 14 jaar geleden

Zoveel gelezen over de kabel in de achterklep, dat ik heb hem pas open gesneden en inderdaad 4 draden kappot!, aan elkaar gezet en alles werkt weer!. Weet iemand toevallig wat zo'n nieuwe kabel kost (voordat ik me morgen kappot schrik bij de dealer)

Allemaal bedankt.
Pieter de Jager

Mausx, 14 jaar geleden

dat is voor mij alweer effe te lang geleden.
en er zijn ook nog weer verschillende types als het goed is, chassisnummer bij de hand houden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi Cabriolet of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.