Audi Cabriolet: Temperatuurmeter van het koelsysteem doet het niet

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 23.E 5cylinder

Ondanks een nieuwe sensor, geeft de temperatuurmeter van het waterkoelsysteem nog steeds niets aan.

Wie kan mij hierbij helpen?

Barry Provoost

Geplaatst door Barry Provoost (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi Cabriolet? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Hans4037 (0) PRO, 15 jaar geleden

Heb je wel de juiste zender vervangen met èèn aansluiting.Zo ja leg de aansluiting aan massa met contact aan dan moet de meter maximaal uitslaan naar heet.

Hans

audia4 (0) PRO, 15 jaar geleden

Als je op de sloop kijkt bij de A80 en 90 zul je zien dat alle klokkenwinkels uit de dasboards weg zijn. Reden is dezelfde klacht als jij hebt. Ze gaan helaas allemaal stuk.

Henkk (0), 15 jaar geleden

Er zit als je de klokken uitbouwd een soort van ic achterop ... dit is een spannings regelaar en te koop bij de dealert voor ongeveer 10 eur meestal is deze overleden.!

succes

audia4 (0) PRO, 15 jaar geleden

[quote=Henkk]Er zit als je de klokken uitbouwd een soort van ic achterop ... dit is een spannings regelaar en te koop bij de dealert voor ongeveer 10 eur meestal is deze overleden.!

succes[/quote]
Als deze stuk is gaat de brandstofmeter ook aan de haal......

Henkk (0), 15 jaar geleden

ja daar heb je indd gelijk aan! had ik even moet vermelden sorry

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi Cabriolet of stel zelf een nieuwe vraag.