Audi A6: CV weigerd op afstandbediening en alarm doet het ook niet meer T

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.6

mijn auto heeft zonder stroom gestaan(licht laten branden) ik kon nog wel met de afstandbediening de wagen openen.
ik heb hem gestart met startkabels en hij liep direct echter werkt nu de CV en het alarm niet meer op de afstandbediening.

De CV werkt wel gewoon op de sleutel.

In het instructieboekje van het alarm kan ik dit probleem niet terug vinden,licht het nu aan het alarm of de CV of de afstandbediening(batterij is nog goed,net nieuw)

graag uw hulp of suggestie.
mvgr,Rob

robbedoes

Geplaatst door robbedoes (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A6? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

eraser (0), 17 jaar geleden

als het goed is heb jij bij je tex alarm een sleutel waarmee je alles kan resetten . omdat de stroom eraf is geweest of een te lage spanning heeft ie een foutje opgelopen. dit kun je resetten dmv van de sleutel bij vele alarmen bijgeleverd of op de alarm kast zelf in de auto door hem f te resetten.



grtz eraser

robbedoes (0), 17 jaar geleden

[quote=eraser]als het goed is heb jij bij je tex alarm een sleutel waarmee je alles kan resetten . omdat de stroom eraf is geweest of een te lage spanning heeft ie een foutje opgelopen. dit kun je resetten dmv van de sleutel bij vele alarmen bijgeleverd of op de alarm kast zelf in de auto door hem f te resetten.



grtz eraser[/quote]
Dank je voor je reactie, echter heb ik geen idee waar de alarmkast zit en de sleutel zit niet bij de boekjes.
enig idee waar de alarmkast kan zitten en hoe ziet deze eruit?

bij voorbaat dank voor je reactie.
mvgr,
rob

eraser (0), 17 jaar geleden

de alarm kast aan zich zit meestal binnen bij je zekeringsbak omdat daar het makkelijkst alle verbindingen worden gemaakt..

grtz eraser

audimarc (0), 17 jaar geleden

volgens mij moet je met je afstandsbediening een code invoeren door er op te drukken je hebt als goed is een pas erbij waar de code opstaat dan activeer je het alarm weer eerste nr. van code bijv. 4. 4x drukken dan reageert alarmlampje op dashboard en zo loop je de code af staat ook volgens mij in het boekje
groet marcel

alex1 (0), 17 jaar geleden

ik heb hetzelfde probleem met mijn texalarm , is inderdaad met codekaart , maar ook ik heb de codekaart niet gekregen van de vorige eigenaar.
Dan heb je dus een probleem.

Hans4040 (330) PRO, 17 jaar geleden

http://www.autosound.nl/NL/merken/Delphi...

hier kun je handleidingen downloaden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A6 of stel zelf een nieuwe vraag.