Audi A3: Deursensor werkt niet bij warm weer

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 TDI AGR

Al enige tijd doet de deursensor (bestuurderskant) het bij warm weer niet meer. In het display van het dashboard komt het rode autosymbool met de deur open te staan en blijft de binnenverlichting aan. Dit probleem is begonnen toen ik vorig jaar de deur dichttrok toen de auto vol in de hete zon heeft gestaan. Nu dus ook alleen met warm weer. Ik vrees een los contactje in de sensor van het portierslot, maar ook dat ik deze moet vervangen. (Dacht iets van 100 euries of zo). Slaat nergens op want ik denk gewoon aan een slechte solderening die je simpelweg kut herstellen

Weet iemand waar ik deze kan krijgen, wat de productcode is en of het moeilijk is om het zelf te doen? Hoor het wel. Bedankt.

Dead Silence

Geplaatst door Dead Silence (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jan T (20) PRO, 16 jaar geleden

haal er hem dan uit en kijk of je het slot open kunt krijgen en of je de verbinding kunt solgeren want dat zal makelijker zijn dan een nieuw schakelaartje er voor tekrijgen.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A3 of stel zelf een nieuwe vraag.