Audi audi a2: dimlicht vervangen

Bouwjaar: 2000

Bij mijn Audi A2 ging mijn dimlicht kapot. In het instructie boekje staat alleen, dat dit een zaak is voor de dealer om hem te vervangen. Het was zaterdagmorgen .Kon er pas maandag terecht.Kosten twee lampen,(ik neem toch maar geen risico) ruim 60€!!!! Is het zelf te doen? Het gevoel dat Audi de veiligheid hoog in het vaandel heeft staan heeft een forse deuk gekregen.
Groeten Jan

espiere

Geplaatst door espiere (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A2? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Hans4037 (0) PRO, 20 jaar geleden

Tegenwoordig is het bij sommige auto's lastig om een lamp te vernieuwen vandaar dat er in het instruktie boekje staat om het bij de dealer te laten doen.
Met enig technisch inzicht en geduld is het wel zelf te doen,hoewel er uitzonderingen zijn waar je beter niet aan kunt beginnen

carmania2000 (0) PRO, 20 jaar geleden

de nieuwe audi's en vw's zijn bijna niet meer te doen als je het niet kent. Bij bepaalde modellen moet de volledige koplamp zelfs uitgebouwd worden.

dutch123 (60), 20 jaar geleden

en bij de volgende VW Golf (type 6), moet je het dashboard laten uitbouwen als je asbak vol is...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A2 of stel zelf een nieuwe vraag.