Audi A2: Schakelaar service klep

Bouwjaar: 2001

Toen ik bezig was met een ander probleem aan de A2, zag ik dat er een schakelaar op de serviceklep aan de voorkant zit. Als de klep open is, sluit de schakelaar en zal iets moeten aangeven toch?
Maar helaas, de schakelaar werkt prima, er is ook spanning aanwezig op de draden, maar in de auto zie ik nergens dat het klepje open staat.
Weet iemand waar dit aangegeven zou moeten worden?

dutch123

Geplaatst door dutch123 (65) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A2? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

dutch123 (65), 20 jaar geleden

Heeft niemand ook maar enig idee waar dit schakelaartje voor is? Welke A2 eigenaar wil het klepje eens voor mij openen en kijken of er iets te zien is op het dashboard?
Volgens een A2 forum zou het lampje van de centrale vergrendeling niet gaan knipperen als de service klep open staat en de deur op slot is, maar navraag bij een A2 eigenaar geeft een ontkennend antwoord.
Het is helemaal niet relevant, maar ik wil het gewoon weten. Er moet toch iemand bij Audi zijn geweest dit het schakelaartje een functie heeft gegegeven!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A2 of stel zelf een nieuwe vraag.