Audi A2: waarop letten bij 2 hands ?

Mijn dochter wil een 2e hands A2 kopen. Zijn er specefieke punten bij de A2 waarop je moet letten ?

wmuller

Geplaatst door wmuller (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A2? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hallo, tja waarop te letten....!!! op de eerste plaats de prijs..? dit even om dat dit type audi een misser is geweest bij audi.. ( dealers willen ze wel graag kwijt ) dit om dat de verkoopcijvers flink zijn tegen gevallen,( vandaar zie je er ook maar weinig..! ) ze waren te duur..!! ook bij deze audi geldt mits hij goed is onderhouden..? zijn er verder géén direkte verwijten, om hem niet te zullen aanschaffen..!! ( zie bij www.autoweek.nl,( test ) kort gezegt..!! het model ( prijs ) moet je aan staan..!! dit was dan ook het doel van audi om ook voor de zakelijke vrouw een model op de markt te brengen.. en als concurent voor de mercedes A klasse..) ( het heeft helaas iets anders uitgepakt dan verwacht..! ) verder voorals nog deze audi rijdt als volwaardig en wat je dan ook van audi mag verwachten ( veilig )( hoogwaardige techniek )


paul,

carmania2000 (0) PRO, 19 jaar geleden

kunt niet echt problemen aanhalen van de A2, aangezien er praktisch geen bollen.

lightsomedog (0) PRO, 19 jaar geleden

ik zou wel voor de hulpveren gaan als je ruitewissers wil gebruiken (de koets gaat dan nogal heen en weer) ;)
geintje nee hoor geen probleem
wat ik wel wil adviseren is laat de koop van een anwb keuring afhangen speel je altijd op safe(zeker als het voor je dochter is)
succes max.

























P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

mensen leer dat toch eens iederéén praat maar over die ANWB...!! ook dit geeft totaal géén zekerheid..! het is net een APK, allemaal moment..!! van...!! wel is het zo dat er e.v.t ( slecht ) herstelde schade's naar voren kunnen komen, maar dat is dan ook alles...!!

paul,

Pim 328 (0) PRO, 19 jaar geleden

Hier ben ik het volledig mee eens. De auto's tegenwoordig zijn zo specifiek gebouwd. Dat je echt moet specialiseren in een merk of merken.
Hoe vaak dat we op het werk een auto gekregen hebben waar de anwb van zij dit is kapot terwijl men er volledig langs zat.

Maar even goed kunnen ze een auto wel op een aantal punten nakijken, zoals remmen, distributie etc. Maar echte specifieke merk gebonden dingen kunnen ze niet achterhalen.
Niet negatief bedoeld maar men kan niet alles weten.

wmuller (0), 19 jaar geleden

Serieuze antwoorders: bedankt voor de info, daar kan ik wat mee.
Grap-antwoorders: bedankt voor de glimlach.
Overige reacties: altijd goed om scherp gehouden te worden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A2 of stel zelf een nieuwe vraag.