Audi A6: distributie schema

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.7 biturbo

ik heb een biturbo gekocht met een geknapte distributie riem.
Nou wil ik graag een schema hebben om de distributie op tijd te zetten en de nieuwe riem te monteren. Heeft iemand die in pdf bestand?

derkie 82

Geplaatst door derkie 82 (0) PRO , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A6? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

audia4 (0) PRO, 10 jaar geleden

dit ga je niet redden met alleen een nieuwe riem en die riem op tijd zetten.

deze schade betekend 2 stuks cilinderkop demonteren, reviseren. met een beetje geluk zijn de zuigers nog heel. (zuigerhoogte meten)

Bij mijn weten heb je speciaalgereedschap nodig om de handel op tijd te krijgen.

derkie 82 (0) PRO, 10 jaar geleden

het is zo dat de auto lopen bij de garage kwam maar de ketting spanner van de linker bank rammelde. Dus de riem is er daar afgehaald kleppen
bak losgehaald etc nu is het spul weer helemaal tip top. De riem staat voor 99procent goed, maar de laatste procent wil ik ook goed hebben natuurlijk. Dus daarvoor wil ik dat schema hebben.

derkie 82 (0) PRO, 10 jaar geleden

heeft iemand nog een montage handleiding voor montage van de nokkenassen en versteller uit de linker bank van de 2.7 biturbo? de vorige eigenaar heeft dit helemaal uit elkaar gehaald en ik wil wel zeker weten of ik het goed doe.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A6 of stel zelf een nieuwe vraag.