Audi 80: Elektrische ramen werken niet meer

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 TD

Auto komt binnen met de voorste ramen half open. Elektrisch bediend en beiden werlen niet meer. Met regen op komst moeten ze eigenlijk weer dicht. Ik heb een schema en daar wordt gesproken over een module tbv de raambediening en die module schijnt ook gezekerd te zijn. Vermoedelijk is die zekering stuk, maar kan hem niet vinden. We hebben nu de ramen even apart aangestuurd zodat ze weer dicht zijn. Alle zekeringen in de zekeringkast zijn goed, maar daar vind ik ook geen zekering voor de raambediening.

Wie kan me een tip geven waar bv die zekering zit?

Siem Bijman

Geplaatst door Siem Bijman (170) PRO , lid sinds 23 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi 80? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Siem Bijman (170) PRO, 17 jaar geleden

Klant komt as maandag. ik hoop dat iemand mij een tip kan geven?

Audiparts.nl (0) PRO, 17 jaar geleden

meer kans dat het relais (regelapparaat) kapot is. Dit zit onder dashboard op relaisplaat (dubbel relais). Ik denk dat de thermische zekering hier ook ergens zit. Maak het regelapparaatje eens open en kontroleer de soldeerverbindingen.

Siem Bijman (170) PRO, 17 jaar geleden

Hebben vandaag pas de auto binnengekregen maar dit regelkastje niet gevonden. Op de aansturing stond geen spanning en dat zal wel wijzen op een probleem met dit regelkastje. Nu gewoon een omleiding met zwevende zekering gemaakt en alles werkt weer. In elk geval bedankt voor je aanwijzing Audiparts!

Lucbis (0), 17 jaar geleden

iemand een oplossing voor het raamprobleem, ik heb ongeveer hetzelfde, met een audi cabriolet 2.6 uit 1994

als de ramen open blijven staan, dan kan ik ze alleen nog dicht doen door op de knop van de midden console te drukken, (gaan alle 4 de ramen tegelijk open of dicht) of ik moet uitstappen en de startonderbreker aan en weer uit zetten, zodat de stroom eraf is geweest.

alvast bedankt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi 80 of stel zelf een nieuwe vraag.