Audi 80: Motor loopt heel klein beetje onrustig op grens tussen wel en ge

Bouwjaar: 1988, Brandstof: Benzine, Motorcode: SF

Ik blijf jullie nog ff bezig houden ;-)

Ik merk, dat de motor op de grens tussen wel en geen gas geven een heel klein beetje onrustig wordt. Dit uit zich bijv. op de snelweg, als ik 120 rijdt en maar een heel klein beetje gas hoef te geven en soms even van het gas ga omdat het verkeer voor me langzamer rijdt. Je voelt dan een soort schokjes, soms voel/hoor je het ook in de aandrijving, dat er even een schokje doorheen gaat zeg maar.

Kan dit met CO afstelling dan wel stationair toerental afstelling te maken hebben? Het is echt alleen op het grensgebied, daarbuiten rijdt ie prima. Bedankt alvast.

typ89typ81

Geplaatst door typ89typ81 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi 80? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

typ89typ81 (0), 17 jaar geleden

Nog even wat geprobeerd: als ik rijd en em op 2000 toeren houd dan is het toerental niet constant, het schommelt een beetje: dat voel je dus. Toch nog ergens een vacuumlek? Of kan een te laag CO dit ook veroorzaken?

typ89typ81 (0), 17 jaar geleden

De auto gaat de 31e naar m'n vaste garage. Kerel daar vond altijd al dat het blok wat onrustig liep. Als ik weet wat het is, zal ik het posten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi 80 of stel zelf een nieuwe vraag.