Audi 80: galoperend toerental motor code pp

Bouwjaar: 1990

de auto kwam met de klacht dat hij zelf gas geeft. we hebben het een en ander al vervangen maar wat hij nu doet is als je gaat afremmen op de motor dan komt het gas bijna niet terug geeft soms iets gas bij uit zichzelf. op het moment dat je de koppeling in trapt is het goed zakt direct terug in toeren en loopt redelijk goed stat heeft iemand een idee

bandenman

Geplaatst door bandenman (0) PRO , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi 80? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

valse lucht, is de slang van de rembekrachtiger naar het inlaatspruitstuk nog heel (gaat stuk waar hij op het inlaatspruitstuk is aangesloten, aan de onderkant, zie je bijna niet...), en check ook ffe de voetpakking tussen het spruitstuk en de injectie, deze gaat ook nogal eens kaduuk.

succes

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

opgelost??

bandenman (0) PRO, 19 jaar geleden

niet helemaal we hebben de smoorklep vervangen en de lamdasonde toen werd het een stuk beter nu blijkt dat de auto altijd op gas heeft gelopen en dat is er nu afgehaald ik denk dat dat ook problemen geeft door altijd op gas te rijden en niet op benzine

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

lamdasondes hebben niet het eeuwige leven, en zeker niet op gas.. (denk de hogere temp en samenstelling van gassen)

is alles van het inlaattraject wel weer origineel teruggebouwd, dus met voorverwarming van het uitlaatspruitsutk af?

Ook de electrische benzine pomp gaat vaak stuk bij lpg auto's, oorzaak te kort tankinhoud met als gevolg drooglopen..... de pomp draait n.l. bij de meeste stystemen gewoon door.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi 80 of stel zelf een nieuwe vraag.