Audi audi 80 20e 3a motor: loopt op 3cilinders bij koude start

Bouwjaar: 1990

ik heb hier een audi 80 die start met koude motor op 3 cilinders wat kan het probleem zijn als ik de auto een paar keer op contact zet dan start hij beter er zit een oude type injectie systeem op

dijk2243

Geplaatst door dijk2243 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi 80? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

Is het een KE-jetronic?? (brandstofverdeler op luchtfilternhuis)

Brandstoffilter vervangen.
Injectors checken op opbrengst bij Bosch service, (bij 200.000 km zijn ze eigenlijk allemaal op) brandstofpompdruk meten, warmloopregelaar en brandstofdrukregelaar checken.

succes

lightsomedog (0) PRO, 19 jaar geleden

is het een auto op gas?

dijk2243 (0) PRO, 19 jaar geleden

het is een ke jetronic en met die brandstofdrukregelaar welke bedoel je by de brandstofpomp of die by de brandstofverdeler m.v.g henri

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

brandstofdrukregelaar zit in de brandstofverdeler op het luchtfilterhuis. Zit achter een inbus die met een moer (dacht sleutel 22) geborgt is. Afstelling moet na demontage wel opnieuw gedaan worden.

Eigenlijk moet je een drukmeter hebben om storingen uit een KE-jetronic te halen. Ik ga er van uit omdat je prof bent dat je die wel hebt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi 80 of stel zelf een nieuwe vraag.