Audi A4-Avant: geen turbo druk wel vacuum

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 tdi bna

Ik hier een audi staan. waar de turbo is vervangen en de magneet klep. de auto houd nog steeds in en geeft geen turbo druk op het vacuum slang van de turbo staat stationair vacuum op en die blijft er op staan tijdens rijden haal ik de vacuum slang los heeft hij overdruk van de turbo en zie je het stangentje van de kleppen in turbo zakken. auto heeft geen fout codes wat kan het zijn??
gr erik

Erikjee

Geplaatst door Erikjee (0) PRO , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

romeoraf (0) PRO, 11 jaar geleden

Wat was oorzaak voor het vervangen van turbo, meestal is een defecte turbo oorzaak van andere gebreken,eerst eens uitlezen met vas pc of vagcom welke storingen, zo kom je al een eind verder,bij geenfoutcodes kijk je best evennaar live data, hier kom je ook al een stuk verder mee.
heb je foutcodes, zoja deel ze hier,er zijn heelwat professionals die je graag verder helpen.
Suc6.
Rafael.

Erikjee (0) PRO, 11 jaar geleden

turbo is vervangen omdat hij versleten was en olie verbruikten. Bij het uit lezen zitten er geen fout codes in. maar als ik het oude vacuumpotje van turbo aan sluit zie ik dat bij stationair het stangetje in trekt en als je gas geeft komt hij rustig stukje naar buiten en trekt hem in een keer in kan het ook elektro probleem zijn?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.