Audi A3: Gereedschap (de)montage achterbumper A3

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 TDI

Ik ga deze week de achterbumper (met deuk) van mijn Audi A3 uit '98 demonteren en een andere (zonder deuk) weer monteren. Voordat ik ga beginnen wil ik graag weten wat voor een gereedschap ik nodig zal hebben. Het is namelijk niet echt fijn als je halweg de klus niet verder kunt. Dus bijvoorbeeld welke maat torxschroevendraaier etc..

Alvast bedankt

Marcel

Auwdie adrie

Geplaatst door Auwdie adrie (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

poppekast (0) PRO, 15 jaar geleden

met torx 20 25 en 27 een kruisschroevendraaier en als je slim bent ga je even naar de dealer en vraag om een uitdraai voor de en montage van de achterbumper maar zo heel spannend is het allemaal niet

gaat wel lukken

gr.marco

Auwdie adrie (0), 15 jaar geleden

Bedankt voor je reactie.

De de nieuwe bumper zit er ondertussen op. Het enige wat niet echt wil lukken is de montage van de afdeklijst aan de bovenkant in het midden. Ik denk dat het komt omdat de garage die kleefstrips heeft gelakt... Zijn deze blokjes/strips los te verkrijgen, of moet ik ze van mijn oude bumper af peuteren?

Ik hoor het graag

Marcel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A3 of stel zelf een nieuwe vraag.