Audi A4-Avant: Hoe te vervangen contactslot Audi B8 bjr 2008

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Diesel, Motorcode: CAHA 2.0 tdi cr

Het contactslot van mijn audi a4 bjr 10/2008(geen garantie meer) is naar alle waarschijnlijkheid defect.Een nwe is niet duur en ik wil deze graag zelf inbouwen.

In het nwe contactslot zit een transponder en waar ik nu benieuwd naar ben is of het een kwestie is van slot eruit halen,kabel afkoppelen,
nwe plaatsen en bedrading weer aansluiten of moet ik er toch mee naar de dealer om de sleutels wellicht in te leren?

Alvast bedankt voor uw reactie1

Patrick8467

Geplaatst door Patrick8467 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Mercury (0) PRO, 13 jaar geleden

dit is toch een klusje voor iemand met vag inleesapparatuur, geen coulance regeling met de dealer te regelen? Hij is wel erg snel kapot, ik zou even met de dealer babbelen, jij betaalt het slot, zij zetten hem er in? is het proberen waard toch?

Gr

Peco Power

carmania2000 (0) PRO, 13 jaar geleden

transponder zit niet in contactslot. Enkel de lezer voor transponder zit in contactslot. Dus na vervanging van het contactslot dien je de transponder niet opnieuw in te lezen. Maar zoals eerder vermeld bij de dealer een aanvraag indienen voor coulance

Patrick8467 (0), 13 jaar geleden

Iedereen bedankt voor het meedenken!

Ik heb een nieuw contactslot gekocht bij de dealer(65 euro) en geplaatst,auto start nu weer prima en de melding is verdwenen!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.