Audi 80: inbouwen oliedrukzender in tdi 1z motor

Bouwjaar: 1994

Ik ben bezig met een klein projectje, het inbouwen van de optionele meterset in de middenconsole van een audi80 b4 tdi uit 1994.
Ik heb de benodigde aansluitingen al gerealiseerd, ik zit nu echter met het probleem dat ik geen inbouwplek voor de oliedrukzender kan vinden op het blok (1z tdi motor), op de plek waar de oorspronkelijke twee zenders zitten 0,3 en 0,9 bar bij het oliefilterhuis is te weinig ruimte om de nieuwe te monteren. Is er een alternatieve plek waar deze meter past. Ik zal toch niet de eerste tdi rijder zijn die een oliedrukmeter in zijn auto wil hebben ?

handige harrie3931

Geplaatst door handige harrie3931 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi 80? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Rik9817 (0), 19 jaar geleden

Je kan een T-stukje monteren, te koop in de onderdelenhandel.
Hierop de origiele voeler en de nieuwe voeler.

handige harrie3931 (0), 19 jaar geleden

T-stukje is geen oplossing, ook hiervoor geen ruimte om erop te draaien. Heb oplossing gevonden doordat er twee varianten van oliefilterhuizen bestaan, andere filterbehuizing gemonteerd, en nu is er wel plaats voor de zender, oliedrukschakelaar voor hoge druk op plaats van de lagedrukschakelaar monteren, vanwege de waarschuwingszoemer in dashboard, en de stekkers omsteken. resultaat werkende oliedrukmeter.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi 80 of stel zelf een nieuwe vraag.