Audi A6avant: inbouwen standaard audi navigation plus

Bouwjaar: 1999

Graag had ik geweten of iemand op de hoogte is of het mogelijk is om in mijn A6 een standaard navigation plus van audi kan inbouwen. Ik moet dan toch een andere middenconsole hebben want nu heb ik alleen maar de plaats van de autoradio en hoe zit het dan met mijn klimaatregeling die zich onderaan bevind
Hopend op een reactie

floater

Geplaatst door floater (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A6? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

blijegeit (0) PRO, 19 jaar geleden

ik vermoed dat de airco displey en de navigatie van een en hetzelfde display gebruik maken... en dat het vervanegn van de aircodispley dus problemen op gata leveren... wat ik zou doen als ik jou was is gewoon een navi kopen met uitklappend display (pioneer?) passen in de radio'gleuf' en bespaart je een hoop geklooi :)

suc6

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

mensen normaal gesproken niet aan beginnen,, zelf doe ik veel met elctronica ( onderhoud ) aan vw,audi maar ik had laatst een golf die man wou en hoe dan ook het moest er in...!!!! het is wel gelukt maar in deze golf zat niet de juiste bedrading en er miste nog het één en ander...!! ( en het kwam niet uit een golf ) bijna een hele dag werk...!! maar het is wel gelukt. kon hem ook uitlezen... maar dit doe ik nooit meer...? ( kosten arbeid )

net als,, blijegeit zegt koop maar wat anders..? ook dit zal je niet meevallen want er zit een klepje voor de radio..( klapscherm wordt niks ) dat is ook zo lekker gemaakt ( voor diefstal ) die zit nogal in de weg..!

ook de orginele software van vw&audi is niet ( helemaal ) up to date, drrr, mist nog al wat van de wegen,, hier en daar ( ook de nieuwe versie...? ) ( jammer )




paul,

carmania2000 (0) PRO, 19 jaar geleden

ja maar het klepje kun je verwijderen indien je wilt. Je zit dan wel met een opening boven de radio, maar als je toch een radio pakt met klapscherm zie die opening niet.
Voorts moeten de mensen eens gaan beseffen dat met de canbus systemen niet zomaar alles nog mogelijk is. Ze denken oo dat staat in die wagen in dan moet dat ook in de mijne kunnen.

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

ja je hebt wel gelijk...!! maar dit is géén optie...!! klapscherm past ook niet vanwege de diepte...!! de inbouwplaats is te diep bij een A6 vandaar...

paul,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A6 of stel zelf een nieuwe vraag.