Audi A4: Inhouden bij acceleren

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 5v

Hallo,

Mijn probleem is als volgt : De motor wil soms niet, of na 7 a 8 keer proberen pas starten . Startmotor draait netjes rond en blok ook. Het is net alsof er niet of teweinig benzine word ingespoten. Batterijen van afstandsbediening/sleutel reeds vervangen, dit haalde niets uit. Accu spanning OK. Na 5 minuten proberen/starten slaat de motor aan en draait rond. Beetje onregelmatige motorloop en als je het gaspedaal bedient dan zakt het toerental in, pas na een minuutje en een beetje spelen met het gas komt de motor tot leven en loopt hij zoals het hoort, soepel rond en reageert vervolgends goed op het gas.
Maar nu wil de motor tijdens het accelereren ook nog wel eens gaan inhouden/stotteren. Niet altijd maar soms.
Wie kan mij helpen ?

Chrisdci

Geplaatst door Chrisdci (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Het probleem kan een brandstof tekort zijn.

Meet of laat even de koelvloeistof temp sensor controleren, bij een te lage weerstand als de motor koud is, word het mengsel armer en dat kan het slechte starten en inhouden de eerste minuten wel verklaren.

Gr Stefan

johndoornbosch (0) PRO, 13 jaar geleden

wellicht een defekte luchtmassameter,trek de stekker er eens af en kijk dan hoe hij start.


gr john

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.