Audi A6: Inhouden en vermogen verlies

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 tdi 96 kw

Hoi allemaal,
Sinds vorige week merk ik dat de wagen soms inhoudt en vermogen verliest.Bij het uitlezen geeft die geen fouten.Ik heb hier gelezen dat het vaak aan kabelboom in cilinderkop ligt.Voor de rest is het alles ok.Weet iemand hierover meer of mee gemaakt met zelfde klachten.
Alvast bedankt voor jullie reactie.
Groet Nehro

nehro

Geplaatst door nehro (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A6? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

jan T (20) PRO, 14 jaar geleden

het zou kunnen maar als dat zo is merk je dat hij echt inhoud.
de enigste manier als er geen storing in zit om er achter tekomen of het zo is is met de testkast terijden om tezien als het optreed uittelezen via de meetwaardeblokken welke cilinder de boosdoener is.

groetjes jan.

nehro (0), 14 jaar geleden

Het is ook zo dat als die inhoudt dan houdt die echt in vooral bij lage toeren namelijk tussen 1000 en 1600 tpm maar niet altijd meestal als die koud is.Kan het ook aan brandstof filter liggen?
Gr. Nehro

jan T (20) PRO, 14 jaar geleden

nee eigenlijk niet ik adviseer je toch om ze laten rijden met testkast en te zien of er op de beschreven manier achter kan komen wel cilinder de boosdoener is.

groetjes jan.

nehro (0), 14 jaar geleden

Probleem opgelost.
Vandaag uigelezen maar geen foutcodes.Vanmorgen werd ook het rem pedaal hard en dacht gelijk aan vacuum tekort.Alle vacuumslangetjes van turbo en rembekrachtiger vervangen en probleem was verdwenen.
Bedankt voor je reacties Jan
Groet Nehro

jan T (20) PRO, 14 jaar geleden

nou dat scheelt een stuk in de kosten gekukkig dat het bij jou mee viel.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A6 of stel zelf een nieuwe vraag.