Audi A3: Kabel van motorcompartement naar binnen brengen.

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8t

Goedendag,

Ik zit met het probleem dat ik een kabel vanuit het motorcompartiment naar binnen wil brengen om zo een schakelaar bij het dashboard te monteren.
Ik heb bij de bestuurderskant het (onder) dashboard verwijderd en bij de motor gekeken waar de 'normale' bedrading de auto inkomt maar ik zie geen mogelijkheid om er netjes een extra draad bij te voegen. Dit omdat alles echt netjes en strak afgewerkt is, alles is geisoleerd en ik wil nog niet de hele handel lostrekken (en aangezien het een 1.8t is, is de hele handel ook compleet volgebouwd) nu ik nog niet weet of er wellicht een betere oplossing is. Ik heb de auto niet op de brug gehad dus heb nog niet helemaal goed kunnen kijken waar er nog meer mogelijkheden zijn maartoch.
Er is wel (achteraf) een alarm ingebouwd door een audi garage, hoe zouden hun de kabels naar binnen hebben gebracht? (sirene->unit in dashbord)

Ik hoop dat jullie een oplossing hebben.

mvg,

koen

koen123

Geplaatst door koen123 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jelle5291 (0), 17 jaar geleden

computerkast onder motorkap openen beugel computer los en naar boven halen kijk je in de auto

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A3 of stel zelf een nieuwe vraag.