Audi Cabriolet: katalysator audi cabriolet 2.0 1995

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Hallo,

Ik heb een vraag over de katalysator van mijn audi. Deze is kapot, leeg gehaald. Auto stottert tijdens rijden. Heb je de katalysator nodig om een goede werking van de lambdasonde te hebben? De lamdasonde zit voor in de katalysator.

Groeten Rene

errenem

Geplaatst door errenem (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi Cabriolet? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oldford (0) PRO, 12 jaar geleden

Nee. Het stotteren kan wel leiden tot defecten aan de katalysator. Misschien is deze daarom leeg gehaald.

Oorzaken: defecte sensor, valse lucht, mechanisch defect, brandstofdruk probleem etc. etc.

Heeft de auto hiervoor wel goed gelopen of zo gekocht?

errenem (0), 12 jaar geleden

Hallo
Ik denk het probleem te hebben gevonden, na de lambda sonde en temperatuur sensor te hebben doorgemeten, deze waren goed, kwam ik uiteindelijk (met medewerking van een monteur) uit bij een stekkerverbinding welke op de ontsteking zit (naast verdelerkap) Deze was geoxideerd. Schoongemaakt en weer proberen. Daarna was het een tijdje goed en toen begon hij weer, direct naar een parkeerplaats gereden en de stekker erop en eraf gehaald, weer gestart en nu stotterde hij niet meer. Ik heb goede hoop dat het probleem hier in zat.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi Cabriolet of stel zelf een nieuwe vraag.