Audi 0: kleppen stellen

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1900

ik heb eigenlijk geen probleem,maar toch een vraag, ik heb nu een audi 80 diesel uit 1992 zonder turbo,ik vind hem heel slecht starten als die warm is nu is mijn vraag zijn dat hydr;klep plunjers of kun je ze stellen.Het lijkt net alsof die geen compressie heeft de motor draait best lang voordat die aanslaat.

flow

Geplaatst door flow (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

audia4 (0) PRO, 17 jaar geleden

is niets aan de kleppen te stellen.

slechte warme start is meestal te wijten aan pomptiming; bekijk die eerst maar eens. (heb je wel een meetklok met speciale houder voor nodig; is bosch VE pomp)

als ie meer dan 300.000 km heeft gehad kan het ook dat de verstuivers aan hun einde gekomen zijn. Even aan de verstuivertester en je weet meer. Meestal voer je als je de verstuivers hebt uitgebouwd eerst een compressietest uit. Ook daar kun je wat uit opmaken.

flow (0), 17 jaar geleden

die auto is van 1992 met een kilometer stand van 230dkm,beetje weinig vind ik wel.Ik ga volgende week een grote beurt doen dan zal ik ook de compressie meten.bedankt voor je reaktie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi 0 of stel zelf een nieuwe vraag.